Ceai Matcha Japonez BIO, 40g | Diet-Food

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

Ceai Matcha Japonez BIO, 40g | Diet-Food Matcha este un ceai verde premium provenit din Japonia folosit pentru baut sub forma de ceai sau ca ingredient in retete. Ceaiul Matcha Diet Food provine din campurile organice certificate situat in prefectura Kyoto, asigurand cea mai buna calitate posibila! Matcha este renumit pentru numeroase beneficii de sanatate fiind bogat in nutrienti, antioxidanti, fibre si clorofila. Matcha contine L-theanine, un aminoacid care este cunoscut pentru calitatea de a relaxa mintea. Din acest motiv, matcha este, de asemenea, cunoscut ca un potentiator pentru starea de spirit. Beneficiile pentru sanatate ale matcha le depasesc pe cele ale altor ceaiuri verzi, un pahar cu matcha fiind echivalentul a 10 pahare de ceai verde in ceea ce priveste valoarea nutritiva si antioxidanti. Calugarii budisti beau din cele mai vechi timpuri matcha pentru a sta in meditatie, combinata cu cafeina, ofera vigilenta si stare de calm sustinute in timp. Ceaiul matcha este o pudra delicata obtinuta prin macinarea frunzelor de ceai verde, care se amesteca cu apa fierbinte dand nastere unui ceai cu o aroma deosebita. Cultivatorii japonezi usuca mai intai plantele, apoi le transforma intr-un praf de un verde vibrant, prin frecarea acestora intre doua pietre. Contine minerale, vitamine, aminoacizi si antioxidanti. Ingrediente frunze de ceai matcha* * ingrediente provenite din Agricultura organica. Beneficii stimuleaza metabolismul si arde grasimile detoxifiaza corpul natural si eficient lupta cu virozele si bacteriile scade nivelul colesterolului este energizant, reduce stresul si relaxeaza bogat in clorofila elimina toxinele din organism lupta cu cancerul incetineste imbatranirea Daca apa reuseste sa extraga doar o parte din antioxidantii continuti in frunzele de Matcha, pudra facuta prin macinarea acestora, are proprietati nutritionale mult mai puternice. Mod de utilizare Recomandare de servire inspirata de traditia japoneza: Amestecati pudra cu atentie cu apa fierbinte, cu o perie din bambus, pana se omogenizeaza foarte bine. Apoi, ceaiul se savureaza intr-un œchawan, un vas special pentru Matcha. Pudra de Matcha este deja folosita si in moduri creative in restaurante: infuzata in cocktailuri, in latte-uri, presarata peste mancaruri si chiar ca ingredient in deserturi: de la macarons la torturi. Termen de valabilitate 2 ani Certificare: PL-EKO-03 Producator: Diet-Food 40g

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.