Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Exista cateva produse care, prin natura lor, nu pot fi certificate, insa pot fi folosite in bucataria BIO. Produsele anorganice, cum ar fi sarurile, nu sunt incluse in sfera de certificare a agriculturii ecologice, conform cu Regulamentul 834/2007. Potrivita pentru dietele raw, vegan/vegetarian. Testata fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante. Nu contine: organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante. Proprietati Sarea roz de Himalaya isi capata culoarea de la continutul de minerale. Consumata in cantitati moderate, poate ajuta la reglarea presiunii sanguine, poate contribui la eficienta transmisiei nervoase si a contractiei musculare. Produs procesat manual si uscat la soare, fara aditivi. Potrivita pentru dietele raw, vegan/vegetarian. Continut O punga contine 500g Sare roz de Himalaya. Lista completa de ingrediente: 100% sare roz de Himalaya fina, potrivita pentru bucataria BIO. Nu contine: organisme modificate genetic, conservanti sau substante contaminante. Alergeni: produsul nu contine alergeni. Ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten. Tara de origine: Pakistan. Utilizare Dupa deschidere pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa, ferit de umiditate si de razele directe ale soarelui.