Pachet 2 x Biotina Lichida 10.000mcg pentru Frumusete si Energie- Super Concentrat- Calitate Premium, 500 ml | Swedish Nutra

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Supliment de Calitate Premium special conceput pentru Frumusete si Energie. Contine Biotina (sau Vitamina B7) si Vitamina C. Protejeaza Parul, Pielea , Unghiile si Ajuta la Furnizarea de Energie pentru buna functionare a organismului. Produs Original, Fabricat in Suedia si ambalat in sticle ecologice cu 500 ml . Rata de Absorbtie Foarte Ridicata ! Gust delicos de Portocale. Indulcit cu Stevie. Aroma si culoarea sunt obtinute 100% Natural. — Poate Ajuta la Oprirea Caderii Parului si ii Confera acestuia Vitalitate, Volum si Stralucire — Imbunatateste Sanatatea foliculilor de par prin Cresterea Nivelului de Oxigenare a tesuturilor— Stimuleaza Circulatia Sangvina in zona scalpului, ajutand nutrientii sa ajunga la radacina parului— Curata Scalpul, mentine pH-ul echilibrat si lasa parul stralucitor si sanatos— Previne secretiile sebacee si reduce sansele aparitiei matretii— Mentine sanatatea enzimelor pielii— Sustine metabolismul acizilor grasi care hranesc pielea— Stimuleaza productia de cheratina, componenta esentiala a parului si a unghiilor— Intareste si Regenereaza Unghiile, fiind indispensabila persoanelor care au probleme cu unghiileUtilizareSe consuma 15 ml pe zi pentru efecte optime. Se adauga cei 15 ml intr-un pahar cu apa si apoi se bea.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.