Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Bicarbonat de Sodiu Alimentar, 100g | Priméal Se utilizeaza inainte de toate ca un agent de dospire pentru patiserie si deasemenea pentru a favoriza gatirea legumelor, reducerea timpului de gatire a legumelor verzi, neutralizarea aciditatii tomatelor. Ingrediente: bicarbonat de sodiu E500 Utilizare: bicarbonatul de sodiu este folosit pentru preparate ce necesita caldura cuptorului (incepand cu 70 °C), in prezenta unui ingredient acid (cacao, miere, produse lactate, zahar , fructe) Folositi 1 lingurita obisnuita de praf de copt la un sfert de lingurita de bicarbonat ( sau ½ lingurita de bicarbonat lae 200 g de faina ). Recomandare: nu puneti prea mult , pentru ca asta ar putea da preparatului un gust prea sarat si o culoare usor maronie. Bicarbonat de sodiu se adauga de preferinta la sfarsitul preparaarii. Origine: Agricultura: Franta Alergeni: 0 Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.