Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Agar Agar fara gluten, 60g | Rapunzel Inbucataria japonezaeste cunoscutAgaruldinsecolul XVII.Agarul bioRAPUNZELse obtinede lamarineRotalgenartGelidium,dintr-o zonadecoastaprotejatadin Africa.Acvaculturadealge marineorganiceestedepartedecivilizatiesirute principalemarinesiastfel suntprotejatedepotentialesursedepoluare. Recoltareapentrusectorul ecologicse facedoarinaceste zone.Nunumaicalitatea apei, ci si algelesunt testatein mod regulat, dar sisitrasabilitateadealgemarine. Algele marine sunt recoltate manual de scafandri. Dupa recoltare , algele sunt uscate la soare. Pulberea se extrage cu apa fierbinte, extractul este apoiracit,concentrat prin presare mecanica si macinat fin, dupa o faza suplimentara de uscare .In timpul procesului de productie, continutul de minerale si acizi grasi din alge este in mare parte pastrat. Ingrediente: Alge marine, 100% din agricultura ecologica. Valori nutritive: kj: 775 kcal : 191 grasimi: 0.3g acizi grasi saturati: 0.3g glucide: 10g zaharuri: 0.5g fibre: 70g proteine: 2g sare: 3.1g *- doza zilnica recomandata Mod de preparare: 1 lingurita de praf la 500ml lichid, sos, supa sau suc fructe 2-3 lingurite pentru budinci si gelatine Se amesteca cu lichid rece pentru a nu ramane cocoloase, apoi se fierbe timp de 5 minute, amestecandu-se permanent, se adauga o parte din crema sau sos si se amesteca usor pana se omogenizeaza, apoi se toarna si diferenta de sos ramasa.IntrebuintareSubstanta de gelatinat, se preteaza ca substitut pentru gelatina. Gramaj: 60g