Baton caramel si alune invelit in ciocolata (fara gluten, lapte si zahar) Good 4You - 25 g

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Baton caramel si alune invelit in ciocolata este potrivit pentru dieta vegetariana, keto si paleo. Fara gluten, fara lapte, cu ulei de cocos. Nu contine zaharuri adaugate. Ingrediente: alune 18%, fibre vegetale (oligofructoza, polidextroza), amidon de tapioca, faina de cocos 10%, ulei de cocos 9%, unt de cacao, indulcitor (eritrit), pudra de cacao, agent de umezire: glicerina, aroma: caramel, vanilie; emulgator (lecitina din floarea soarelui), antioxidant: tocoferol. Poate contine urme de arahide si fructe in coaja lemnoasa. Contine numai zaharuri naturale. Valori nutritionale /100gEnergie1832 kJ/ 434 KcalGrasimi32 g din care acizi grasi saturati18 gCarbohidrati26 g din care zaharuri4 gpolioli8 gProteine8 gSare0,01 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc.Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site.Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.