Cacao Criollo spartura boabe ecologice, 200g | Rawboost

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

Cacao Criollo spartura boabe ecologice, 200g | Rawboost Spartura de boabe de cacao ecologica cruda poate fi consumata ca atare sau mixata cu miere, condimente, uleiuri esentiale pentru uz intern. Ingrediente: 100% boabe ecologice de cacao Criollo (Theobroma cacao) Cacaua Criollo este cea mai de calitate cacao avand un continut foarte redus de cafeina. Denumita si alimentul zeilor, cacaua a fost pentru o lunga perioada de timp moneda de schimb in locul aurului (la mayasi si azteci). Boabele de cacao crude, raw, contin peste 300 de compusi chimici diferiti benefici pentru organismul uman. Este cea mai bogata sursa de antioxidanti din lume (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale (cea mai importanta sursa de magneziu organic din lume, 9 g de cacao contin doza zilnica recomandata de fier, crom, mangan, zinc, cupru), vitamine, triptofan si serotonina triptaminica (substante care imbunatatesc starea de spirit) si acizi grasi omega 6. Putini oameni cunosc beneficiile extraordinare pe care boabele de cacao crude le pot aduce intregului organism. Deoarece cacaua este comercializata in stare prelucrata (ciocolata) ea nu mai aduce in organism decat 10% din calitatile nutritionale ale celei crude. Spre exemplu, unul dintre aminoacizii care abunda in cacaua raw, triptofanul, este distrus in totalitate la punctul de fierbere. Alt component, feniletilamina (o clasa de substante chimice produsa si de organism atunci cand ne indragostim, cu rol important in amplificarea luciditatii si a puterii de concentrare) este distrusa in procesul de prajire a boabelor de cacao. Omega 6 este unul dintre acizi grasi foarte benefici, dar care nu poate fi sintetizat de corpul uman, ce se gaseste in cacaua cruda. In cacaua procesata omega 6 rancezeste si poate determina reactii inflamatorii in corp. Singurul aliment in care a fost descoperita anandamida (o endorfina pe care corpul uman o produce dupa exercitiile fizice, cunoscuta si ca substanta fericirii) este cacaua raw. Cacaua mai contine si o serie de substante chimice care impiedica inflamatiile peretilor vaselor sangvine. Fiind o sursa enorma de antioxidanti cacaua potenteaza efectele benefice ale plantelor si ciupercilor medicinale. Studiile referitoare la cacao au aratat ca ramane cel mai bun produs natural atunci cand vine vorba de pierderea in greutate si energizare. Ca si gust are o afinitate deosebita cu maca, un superaliment consumat in special pentru proprietatile sale afrodisiace. Boabe de cacao Criollo beneficii:- sustin inima si sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic si spiritual fiind denumita de azteci sangele inimii;- reduc crizele de astm;- suprima in mod natural apetitul, ajutand in curele de slabire;- protejeaza AND-ul de leziunile pe care le produc radicalii liberi;- potenteaza superalimentele si ciupercile medicinale;- ajuta la curatarea colonului fiind sursa importanta de fibre;- reduc aparitia cariilor dentare. Tara de origine: Peru

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.