Cacao, Pulbere Ecologica Pura, 200g | Republica BIO

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

Descriere Cacaua Republica BIO este obtinuta din boabe de cacao ecologice deshidratate si partial degresate (grasime 11%), pastrand intacte proprietatile nutritive. Vegan, neiradiat, fara Omg , fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi trans, fara metale grele, indice glicemic scazut. Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten. Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat. Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante. Pulberea de Cacao Republica BIO are origine non-China. Proprietati Cacaua stimuleaza sistemul nervos, ajuta la buna functionare a creierului si la cresterea concentrarii, stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei (hormonii fericirii), cu potentiale efecte antidepresive si afrodiziace. Este bogata in antioxidanti si minerale, in special fier, magneziu si sulf (mineralul frumusetii). Ciocolata (preparata din cacao) este un tonic natural excelent pentru starea de spirit si poate inlocui cafeaua, fara a da dependenta. Continut O punga contine 200g pulbere de cacao, produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019. Ingrediente: 100% cacao pudra* (Theobroma cacao L.). *=agricultura ecologica. Valori nutritionale/100g: energie kcal /KJ 375/1569, proteine 26g, carbohidrati 16g din care zaharuri 1g, fibre 9g, grasimi 16g din care saturate 10g din care nesaturate (trans) 0g, sare 0mg , Magneziu 125% DZR 499mg , Fier 77% DZR 13,9mg , teobromina 2057mg . Produs in Spania pentru Republica BIO. Consum Foloseste pudra de cacao pentru a pregati ciocolata calda in casa, adauga in shake-uri, smoothie-uri sau bauturi vegetale. Are un gust delicios in prajituri si alte deserturi. Poti adauga 1/2 lingurita peste cerealele de la micul dejun (de preferat ovaz). Idee: Pudra de cacao elibereaza mai multi antioxidanti cand este incalzita. Combina cacaua cu lapte si fierbe compozitia 2-3 minute. Poti indulci cu zahar de cocos (care are aroma de caramel) sau cu indulcitorul preferat. Este recomandat sa nu depasesti 4-5 lingurite (20 g/zi). Consuma cacaua in special dimineata, pentru efectul sau energizant. Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa. Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.