Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Ingrediente: faina de secaraBIO* (67%),faina integrala de ovazBIO*(12%), sirop de zahar brun invertit BIO*, scortisoara BIO* 1%, sare de mare. Informatii nutritionale -100g produs: energie 1313kJ / 314 kcal 18%* grasimi 1.9g 3%* din care saturate 0.3g 2%* carbohidrati 71g 27%*,din care zaharuri 14g 56%* proteine 7.1g 14%* sare 0.6g 10%* vitamine:B1 0.24mg 22%**,E 1.8mg 15%**,minerale:fier 4.67mg 33%**,potasiu 389mg 56%**,magneziu 99.9mg 27%**. *DZR – doza zilnica de referinta pentru un adult (8400kJ/2000kcal ) **NRV – valori nutritionale de referinta Alergeni:inclusiv cereale care contin gluten, vezi ingredientele ingrosate. Garantia calitatii MILZU!: Cereale obtinute din faina de secara si ovaz bio, de la ferme certificate ecologic Cereale cu adaos de pudra de cacao 100% ingrediente naturale – fara aditivi, coloranti alimentari sau organisme modificate genetic sursa bogata de fibre contin vitaminele B si E care raman prezente si dupa procesul de productie contin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu si potasiu fara grasimi adaugate potriviti pentru vegetarieni a se pastra la loc uscat, ferit de razele soarelui Faina de secara bio de cea mai buna calitate – contine o serie de substante biologic active si considerabil mai multe fibre si vitamina E decat alte cereale. Beneficiile fainei de secara: creeaza senzatia de satietate datorita continutului de fibre insolubile ajuta bolul alimentar sa traverseze mai repede tractul digestiv reduce concentratia de acid biliar ajuta la detoxifierea organismului, reducand astfel riscul cancerului de colon reduce riscul aparitiei diabetului de tip 2, datorita continutului ridicat de magneziu si mangan reduce nivelul de colesterol si riscul bolilor cardiovasculare, datorita indicelui glicemic mic To eat healthy, simply and easy – aceasta este misiunea dupa care se ghideaza brandul lituanian de cereale MILZU!, care transforma secara intr-un mic dejun echilibrat si plin de nutrienti. Cerealele MILZU! devin cea mai inteleapta alegere atat pentru masa voastra, cat si pentru a celor mici, incadrandu-se perfect standardelor impuse de celebra nutritionista : ï¸ sunt obtinute din faina de secara (preponderent) si/sau ovaz bio, de la ferme certificate ecologic ï¸ au un adaos scazut de zahar invertit; unele sortimente contin miere locala obtinuta din zona Parcului National Gauja din Latvia ï¸ contin 100% ingrediente naturale – fara aditivi, coloranti alimentari sau organisme modificate genetic ï¸ reprezinta o sursa bogata de fibre ï¸ contin vitaminele B si E care raman prezente si dupa procesul de productie ï¸ contin minerale precum fier, fosfor, zinc, magneziu si potasiu ï¸ nu au adaos de grasimi ï¸ sunt potrivite pentru vegetarieni De ce sa optam pentru cereale de secara? Chiar daca graul este ingredientul omniprezent in produsele de panificatie si patiserie, merita sa aruncam o privire si asupra secarei, una dintre celelalte trei cerealele minune. Secara este mai greu de prelucrat si are proprietati nutritive superioare fainei clasice de grau. Este o sursa bogata de mangan, 100 de grame de boabe de secara asigurand cu 33% mai mult decat necesarul zilnic al organismului pentru acest mineral de baza. Aceeasi cantitate asigura 55% din necesarul zilnic de fibre, 50% din seleniu si triptofan, 35% din fosfor si magneziu si 25% din proteine. Vitaminele importante care se gasesc in secara sunt A, B, E si K. Putina lume stie ca micile graunte maronii din spicul de secara contin aproape aceeasi cantitate de proteine ca si pulpa de porc, fara a contine insa si grasimile saturate din carne, incriminate in producerea cancerului de colon sau de san. Cu o aroma bogata si un gust dulceag, mai pregnant decat cel al graului, painea neagra de secara, extrem de aromata si gustoasa, s-a aflat mereu in centrul preparatelor lituaniene de cateva secole incoace. Secara este un produs adaptat la clima nordica si umeda, deci nu e de mirare ca lituanienii au ajuns sa fie producatorii unora dintre cele mai sanatoase tipuri de cereale comercializate in Europa. Crocante, cu aroma de cacao savuroasa, scortisoara dulce sau miere rafinata si minunat parfumata, sub forma de bile, ineluse sau clasice, cerealele MILZU!iti vin in ajutor pentru adoptarea unui mic dejun sanatos si satios, putand fi consumate fie simplu, fie impreuna cu lapte, iaurt, fructe sau seminte. Daca preferi sa-ti incepi ziua cu o bautura cremoasa, nutritiva si consistenta, atunci un smoothie este perfect pentru tine. Amesteca in blender lapte vegetal cu fulgi de cereale Milzu!, seminte de chia, seminte de floarea soarelui, banana, unt de arahide si fructe de padure congelate si poti fi sigur ca dai startul unei zile pline de energie si voie buna.