Crema de maini roua diminetii Trio Verde - 120 ml

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Crema de maini cu aroma PRIMĂVERII te cuprinde intr-un buchet floral, cald si feminin datorita uleiurilor esentiale de palmarosa si musetel. Crema este usor absorbita in piele, hranind-o in profunzime fara sa lase reziduri uleioase.Denumire aditionala: Crema Roua Diminetii. INGREDIENTE: AQUA, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT*, COCOS NUCIFERA OIL*, GLYCERIN, CETEARYL ALCOHOL, CETEARYL GLUCOSIDE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER*, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ALCOHOL, CYMBOPOGON MARTINI HERB EXTRACT, ORMENIS MULTICAULIS OIL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL*, GERANIOL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL, CINNAMAL. (apa, unt de shea*, ulei de cocos*, glicerina, apa de trandafir*, unt de cacao*, emulgatori aprobati COSMOS, conservant aprobat ECOCERT, vitamina E, uleiuri esentiale de palmarosa si musetel). Aplicati pe maini de mai multe ori pe zi sau ori de cate ori este nevoie. Nu folositi produsul pe pielea iritata sau ranita. In cazul aparitiei unei iritatii, incetati sa-l mai folositi. UNT DE SHEA Untul de shea este un unt foarte emolient, extras din semintele arborelui african cu acelasi nume. Bogat in vitamina A si E, untul de shea este reconoscut ca remediu in vindecarea arsurilor, cicatricelor si dermatitelor. Diminueaza ridurile, hidrateaza pielea uscata si foarte uscata, regenereaza celulele, stimuleaza circulatia si protejeaza impotriva razelor UV. ULEI DE COCOS Uleiul de cocos este un ingredient esential in ingrijirea intregului corp datorita continutului ridicat de grasimi saturate (90%), acid lauric si vitamina E. Este deosebit de apreciat pentru proprietatile sale hidratante fiind compatibil oricarui tip de ten. Este un antibacterian bland cu piele oferind in acelasi timp un efect calmant, benefic telului cu problemele precum usoare iritatii, eczeme si acnee. Ofera o textura cremoasa si hidratanta produselor cosmetice in care este inclus. GLICERINĂ Glicerina este un lichid vascos incolor, inodor, care poate fi dizolvata in apa sau alcool. Este utilizata in produse cosmetice si de ingrijire personala, in principal pentru a oferi o senzatie de finete si hidratare pielii. Este un umectant (atrage umiditatea la suprafata pielii), emolient natural si are un efect de racire asupra pielii. Glicerina (numita si glicerol) este un compus alcoolic natural si o componenta a multor lipide si poate fi de origine animala sau vegetala. Este in general clasificata ca avand toxicitate redusa. APĂ DE TRANDAFIR Apa de trandafir este un ingredient minunat, exceptional de bland si natural, cu importante beneficii pentru piele. Aceasta ajuta la reducerea rosetii si la calmarea pielii iritate fiind deosebit de benefica persoanelor cu piele sensibila. Este un foarte bun demachiant ajutand la curatarea tenului si la diminuarea excesului de sebum. Proprietatilor astringente delicate ajuta la inchiderea porilor prevenind astfel incarcarea tenului si aparitia cosurilor. UNT DE CACAO Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grasimi datorita continutului sau ridicat de acizi grasi. Se topeste la temperatura corpului si este usor absorbit de piele ajutand la mentinerea nivelului optim de hidratare a pielii. Vitaminele continute de untul de cacao protejeaza si hranesc pielea, scalpul si parul degradat. Totodata, vitamina E ajuta la refacerea tesutului dupa expunerea la soare. VITAMINA E Are un puternic rol antioxidant, cu efect antiiflamator. Este un ingredient esentila pentru sanatatea pielii. Se utilizeaza in produsele cosmetice, in special in amestecuri de uleiuri, fiind solubila in grasimi. In produsele cosmetice de la Trio Verde este folosita Vitamina E naturala, de origine vegetala 100%. ULEI ESENTIAL DE PALMAROSA Beneficiile uleiului esential de palmarosa pot fi atribuite proprietatilor sale antibacterian si antiinflamatorii avand un continut ridicat de acid salicilic. Aroma deosebita, delicata de trandafir, ofera un efect de relaxare luptand impotriva oboselii si starii de nervozitate. ULEI ESENTIAL DE MUȘETEL Uleiul esential de musetel este recunoscut pentru proprietatile sale calmante si linistitoare, eliminand starea de nervozitate si tensiune musculara. Este foarte popular ca ingredient in produse cosmetice datorita proptietatilor cicatrizante si regenerative, diminuand cicatricile, semnele si petele pe piele si pe fata. De asemenea, protejeaza ranile, taieturile si vanataile de infectie datorita proprietatilor antiseptice si astringente, mentinand pielea curata si tonifianta. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.