Dezinfectant lichid pentru suprafete pe baza de alcool 75% (pulverizator) K-SEPT - 750 ml

Informații suplimentare

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

PRODUS AVIZATDezinfectant de Suprafete pe baza de alcool etilic 75%. Substante active: Etanol CAS-64-17-5, alcool izopropilic CAS 67-63-0. Utilizare: Se utilizeaza nediluat pentru dezinfectarea suprafetelor (birouri, manere, usi, spatii de locuit, institutii de invatamant, spatii industriale, domeniu public, mobilier, autobuze etc.). Timp de actiune: 1 minut. Nu necesita clatire. Contine: alcool etilic denaturat (etanol) 75%, alcool ziopropilic (izopropanol), apa demineralizata, parfum. Avantaje:
– biocid
– excelent antiseptic pentru suprafete
– nu este necesar sa clatiti
– concentratie mare de alcool
– parfum placut
– nu necesita clatire. Produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012): Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide Tip de produs: 2
– Dezinfectant pentru suprafete. Categoria de utilizatori: agroalimentar, industrial, populatie, colectivitati, casnic.H225
– Lichid si vapori foarte inflamabili.H319
– Provoaca o iritare grava a ochilor.H336
– Poate provoca somnolenta sau ameteala.EUH 066
– Expunerea exagerata poate provoca uscarea sau craparea pielii. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.