Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka TA10+ 100% pure, Eco/Bio 22.4g | SONNENTOR

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

Dropsuri (Doze individuale) Miere de Manuka TA10+ 100% pure, Eco/Bio 22.4g | SONNENTOR Putere Tamaduitoare! Maori, poporul bastinas din Noua Zeelanda, ii atribuie caracteristici vindecatoare arbustului de Manuka. Mierea este produsa din nectarul de flori direct in Noua Zeelanda . Aceasta comoara este acum disponibila ca dropsuri practice de miere pura. Ideal pentru cei aflati in miscare! Indicele de calitate este factorul TA („Total Activity” = trad. Activitatea Totala). Nu este recomandat pentru copiii sub 3 ani! Nu deteriorati sigilul foliat. Dropsurile trebuie pastrati in ambalajul inchis ermetic. Miere provenita din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care creste in regiunile muntoase din Noua Zeelanda. Mierea obtinuta din aceste flori are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetarilor recunoscute. Valori nutritionale per 100g Energie (kj/kcal ) 1704/402 Grasimi <0.5g din care acizi grasi saturati <0.1g Carbohidrati 99g din care zaharuri 99g Proteine <0.5g Sodiu 0.02g MIEREA MANUKA – ce este? Manuka este un arbust sempervirescent din Noua Zeelanda. Este o planta foarte rezistenta care poate fi gasita in zonele litorale cat si in zone alpine. Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz si rosu inchis. Bastinasii Noii Zeelande, poporul Maori, ii atribuie caracteristici vindecatoare plantei Manuka. Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a inceput cu in jur de 20 de ani in urma, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan si Universitatea din Waikato. Cererea pentru mierea Manuka si produsele cu continut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ in acest timp. In prezent NU exista standarde obligatorii in Noua Zeelanda pentru masurarea si enumerarea caracteristicilor antibacteriene. TA – ACTIVITATE TOTALA Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strang nectar si polen de pe Manuka si le aduc inapoi in stupi. Perhidrolul se creeaza printr-o reactie naturala intre valoarea pH redusa, continutul redus de umiditate si diferite enzime. *Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61 – TEST T30064 Activitatea Totala se masoara prin žmetoda difuzimetrica cu godeuri in agar, unde o solutie de fenol cu caracteristici antibacteriene asemanatoare se compara cu rezultatele obtinute pe urma mierii, apoi enumerata in grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+. In acest test, standardizat in laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU si internationale, mierea de Manuka se plaseaza pe un disc din sticla care contine bacteria Staphylococcus aureus. Dupa mai multe 18 ore, se masoara cat de mult s-a incetinit raspandirea acestei bacterii, iar de aici se obtine valoarea TA. Acest proces chimic se gaseste si in alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt si mierea de portocala, insa cu o valoare mai redusa. Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de mana si mierea de rapita. Doar rapoartele mierii Manuka afiseaza valori extrem de mari de 25%, TA 25+ si peste. Insa exista si mieri Manuka care au un TA de doar 10+ si TA nedetectabil de <8,2. Tara de origine: Noua Zeelenda 22,4g | Cutie cu 8 dropsuri

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.