Fructe de Goji liofilizate Bio | Gojiland

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

FRUCTE DE GOJI BIO LIOFILIZATE – din fructe de Goji (Lycium barbarum) BIO, uscate prin congelare, cultivate in Romania. 100% Ingrediente BIO Fara Zahar Adaugat, Fara gluten, Fara lactoza, Fara Omg Produs deshidratat Bogat in fibre si in proteine Beneficii pentru sanatate prin aportul de minerale, fibre si nutrienti Acest nou produs unic este facut din fructe de Goji BIO proaspete ce sunt o sursa bogata de antioxidanti, vitamine, minerale, aminoacizi, polizaharide, compusi fenolici, flavonoide si multi alti fitonutrienti. Datorita cantitatii mari de zaharuri naturale gasite in fructele de Goji, numite polizaharide Lycium barbarum (LBP), acestea au un gust natural dulce vibrant. Fructele de Goji pot fi consumate uscate sau rehidratate. Datorita procesului de uscare prin congelare (liofilizare) care mentine intacta structura boabelor, acestea pot fi rehidratate aproape de forma lor initiala si pot fi consumate asa sau pot fi folosite la gatit, coacere, smoothie etc. Fructele de Goji au fost clasificate ca superalimente si s-a constatat ca acestea contin antioxidanti, minerale, vitamine, aminoacizi, polizaharide (LBP), monosacharide, acizi grasi nesaturati si multi compusi fenolici, flavonoizi si fitosteroli. Fiecare 100g de fructe de Goji liofilizate contin 10g de proteine, 16g de fibre si 57g de carbohidrati complecsi. CE ESTE USCAREA PRIN CONGELARE? Uscarea prin congelare, cunoscuta si sub denumirea de liofilizare, este un proces de deshidratare la temperatura scazuta care implica inghetarea produsului, creand un vid in camera de uscare, apoi indepartand gheata prin sublimare. Acest lucru este in contrast puternic cu deshidratarea prin majoritatea metodelor conventionale care evapora apa folosind caldura. Uscarea prin congelare are ca rezultat un produs de inalta calitate, datorita temperaturii extrem de scazute (-50C) folosita in timpul procesului de uscare. Fitonutrientii regasiti in fructele de Goji sunt extrem de sensibili la temperaturile ridicate utilizate in metodele conventionale de uscare, motiv pentru care numai uscarea prin congelare poate asigura pastrarea a 97% a tuturor compusilor. Procesul de uscare prin congelare se efectueaza in unitati farmaceutice de ultima generatie, care mentin forma originala a produsului, iar calitatea produsului rehidratat este excelent. Pe langa faptul ca uscarea prin caldura distruge majoritatea compusilor benefici care se gasesc in fructe, caldura innegreste fructele. Motivul pentru care fructele de Goji uscate termic vandute pe piata sunt rosii este fiindca inainte de uscare, au fost tratate cu coloranti pe baza de sulfat, la care multe persoane sunt alergice si poate dauna organismului uman. Fructele noastre de Goji liofilizate nu au fost tratate cu niciun produs chimic sau conservanti. Nu este nevoie de acest lucru, deoarece uscarea prin congelare este un proces mult mai avansat decat uscarea termica, care pastreaza culoarea, forma, fitonutrientii si gustul deosebit, rezultand un produs de calitate superioara. VITAMINE Fructele de goji sunt bogate in vitamine vegetale precum: Vitamina A (Retinol), Caroten (alfa-, beta-) Vitamina B1 (tiamina) Vitamina B2 (riboflavina) Vitamina B3 (niacina) Vitamina B6 (piridoxina) Vitamina B7 (biotina) Vitamina B12 (cianocobalamina) Vitamina C (acid ascorbic) Vitamina E (alfa-tocoferol) MINERALE Fructele de Goji contin minerale si oligoelemente, cum ar fi: Fier (Fe) | Zinc (Zn) | Magneziu (mg ) | Calciu (Ca) | Cupru (Cu) | Potasiu (K) | Fosfor (P) | Seleniu (Se) | Germaniu (Ge-132) ANTIOXIDANÅI Fructele de Goji contin antioxidanti precum: Zeaxantina | Luteina | Licopen | Criptoxantina | Acid ascorbic | Xantofila | Caroten (alfa-, beta-) | alfa-tocoferol | Zinc (Zn) | Seleniu (Se) AMINOACIZI Fructele de Goji contin 18 aminoacizi, inclusiv cei 8 esentiali: Alanina | Arginina | Acid aspartic | Cistina | Acid glutamic | Glicina | Lizina | Metionina | Fenilalanina | Proline | Serine | Treonina | Tirozina | Valin | Histidina | Isoleucina | Leucin FITONUTRIENÅI Fructele de Goji contin o varietate de fitonutrienti, cum ar fi: Compusi fenolici | Flavonoide | Fitosteroli | Polizaharide Lycium barbarum (LBP) | Monozaharide | Acizi grasi nesaturati MOD DE CONSUM 10 g/servire sau dupa preferinta Fructele uscate prin congelare pot fi consumate uscate sau rehidratate. Pentru a rehidrata, inmuiati fructele in apa timp de 2 minute.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.