Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Fulgii de ovaz sunt bogati in fibre insolubile, cat si in fibre solubile, extrem de benefice sanatatii. O sursa excelenta de nutrienti, fulgii de ovaz au in compozitia lor vitamina E, cat si vitamine esentiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovaz se numara magneziul, fierul, cuprul, calciul si zincul. De asemenea, ovazul este o sursa excelenta de proteine. In plus, versiunea aceasta de produs este fara gluten. Ingrediente: 100% Fulgi ce Ovaz * Fini fara Gluten * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA Informatii nutritionale/100g Energie…………364kcal /1533kj Grasimi…………8.4g din care grasimi saturate….2g Carbohidrati…..64g din care zahar………3.3g Proteine………..16.8g Fibre ……………13.2g Sare…………….0.13g Recomandari de utilizare: Fulgii de Ovaz pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse moduri de preparare. Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. NU CONTIN GLUTEN SAU ALTI ALERGENI! Tara de origine: Danemarca Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.