Gnocchi cu quinoa (fara gluten) BIO Probios - 250 g

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Produsul certificat BIO. Gnocchi seamana oarecum cu pastele, dar sunt preparati din cartofi si au devenit unul dintre produsele emblema ale bucatariei italiene. Gnocchi se fierb in multa apa clocotita, cu sare, exact ca pastele. Pot fi serviti cu sosuri variate: pesto, sosuri de rosii, sosuri albe, sos de smantana. Mod de preparare: 1. Fierbeti apa, adaugati un pic de sare si apoi gnocchi. Cand gnocchi se ridica la suprafata, scurgeti si serviti. 2. Alternativ, puteti praji gnocchi 5-7 minute intr-o tigaie cu ulei sau unt, pana devin aurii. Se pot combina cu diferite sosuri facute din rosii, branzeturi, unt, smantana, cu ciuperci sau diferite legume.INGREDIENTE* cartofi rehidratati 70%, * faina de quinoa 10%, * faina de porumb, * amidon de cartofi 6%, * amidon de porumb, * faina de orez, sare, regulator de aciditate: acid lactic. *organic.POATE CONTINE URME DEBoabe de soiaMETODE DE CONSERVAREA se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, pastrati-l la frigider si mancati in termen de 3 zile.Valori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL654 / 154GRASIMI0,2din care saturate<0,1CARBOHIDRATI36,0din care zaharuri0,1FIBRE1,0PROTEINE1,6SARE1,4 Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.