Gomasio BIO - 125 g

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Produsul este certificat BIO. Gomasio este un condiment originar din Japonia, un amestec de seminte de susan si sare de mare grunjoasa. Se poate folosi cu succes la orice mancare: salate, aperitive, presarat peste pui sau peste, supe. Gomasio este un inlocuitor perfect pentru sare in cazul multor feluri de mancare deoarece da o aroma placuta mancarurilor si reduce cantitatea de sare necesara. Aceasta
Sare a Orientului” este folosita in special in salate si supe, dar poate aduce multa savoare si felurilor principale precum orezul, pastele, legumele sau leguminoasele. Gomasio este deosebit de pretuit pentru aroma si beneficiile sale in intreaga lume. Orice gurmand are in bucatarie gomasio. In Asia, acesta este considerat un bun ajutor pentru digestie. Lignanii, sesamina, sesamolul si sesamolina sunt compusi antioxidanti ce se regasesc in susan si despre care studiile sustin ca aduc beneficii sistemului vascular. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.