Imunitate cu 7 ciuperci Fares - 63 capsule

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Sustine in mod natural imunitatea. Cele 7 ciuperci din compozitia produsului sustin procesul natural de aparare al organismului in fata bacteriilor rele. Produs recomandat si in stari de oboseala persistenta. Ajuta la reducerea efectelor negative ale chimioterapiei. Protejeaza ficatul si rinichii, datorita proprietatilor antioxidante ale ciupercilor. Nu are efecte secundare. Ingrediente:
– Extract uscat 10:1 de Reishi (Ganoderma tsugae) standardizat in min. 30% polizaharide 96 mg
– Extract uscat de Shiitake (Lentinula edodes) standardizat in min. 30% polizaharide 96 mg
– Extract uscat 10:1 de Maitake (Grifola frondosa) standardizat in min. 30% polizaharide 96 mg
– Enokitake (Flammulina velutipes) 48 mg
– Tremella fuciformis 48 mg
– Extract uscat de Polyporus umbellatus standardizat in min. 30% polizaharide 48 mg
– Ghebe de miere (Armillaria mellea) 48 mg Reishi cunoscuta la noi ca si Ganoderma, contine aproximativ 400 de compusi bioactivi diferiti, care ii confera numeroase efecte: imunomodulator, protector fata de radiatii, protector hepatic si renal, antioxidant, adaptogen. Studiile au evidentiat ca prin continutul de ß-glucani, Ganoderma stimuleaza activitatea celulelor sistemului imunitar, creste productia de interferon si sustine procesele naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene. Shiitake este un excelent aliment folosit pe scara larga in Japonia, dar si o ciuperca utila pentru sanatate, prin stimularea sistemului imunitar si tonifierea organismului. Contine lentinan, un tip specific de polizaharide, cunoscute ca beta-D-glucani, care au demonstrat in studii clinice activitate imunomodulatoare, antioxidanta, hepatoprotectoare si de reducere a numarului microorganismelor potential patogene. Maitake este cunoscuta mai ales pentru proprietatile sale imunostimulatoare si antioxidante, conferite de nivelul ridicat de beta-glucani. Enokitake este o ciuperca comestibila, intens cultivata in Asia, apreciata atat pentru gustul sau, cat si pentru beneficiile aduse sanatatii. Cercetarile stiintifice au descoperit in compozitia sa lectine si beta-D-glucani, substante care ii confera importante proprietati antioxidante, hepatoprotectoare si de sustinere a proceselor naturale de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene. Tremella fusciformis este o specie de ciuperca comestibila foarte populara in bucataria chineza, numita si „ciuperca de zapada”. Prin actiunea polizaharidelor, principalii sai constituenti bioactivi, aceasta ciuperca activeaza sistemul imunitar prin stimularea formarii de limfocite (globule albe), protejeaza ficatul, favorizeaza reducerea colesterolului si are efect antioxidant. Polyporus umbellatus este o ciuperca raspandita in special in America de Nord, fiind mai rar intalnita in Europa si Asia. Ciuperca contine polizaharide care contribuie la stimularea activitatii imunitare a organismului si la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi prin efectul antioxidant, precum si ergosterol, care ii confera actiune protectoare asupra rinichilor. Ghebele de miere, cunoscute si ca „ghebe tomnatice”, sunt o specie de ciuperci comestibile si foarte gustoase. Studiile stiintifice au demonstrat prezenta in compozitia lor a polizaharidelor cu activitate imunostimulatoare. Beneficii:
– Confera o buna imunitate
– Sustine procesele de aparare ale organismului fata de microorganismele potential patogene
– Stimuleaza producerea de interferon in organism
– Adaptogen, tonic general, sustine adaptarea organismului la stres, suprasolicitare fizica si psihica
– Ajutor in stari de oboseala persistenta, convalescenta
– Protector hepatic si renal
– Protejeaza fata de radiatii
– Reduce efectele negative ale chimioterapiei
– Antioxidant. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.