Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Ingrediente: Gris de porumb. Ingredientele provin 100% din agricultura biologica. Preparare usoara si rapida in doar 10 minute. Faina de porumb populara din bucataria italiana se potriveste bine atat cu mancaruri dulci, cat si cu mancare picanta. Boabele de porumb sunt curatate si apoi macinate. Grisul este prefiert in abur fierbinte, apoi uscat si ambalat. Mod de Preparare:Se amesteca 250 g de polenta in 0,75 l apa clocotita. Fierbeti la temperatura scazuta timp de aproximativ 2 minute in timp ce amestecati. Daca este necesar, adaugati lichid. Inlaturati vasul de pe foc si lasati-l timp de 5 minute. Mod de utilizare:Se preteaza pentru paturi de mamaliga, fierturi, garnituri si meniuri dulci delicioase. Alergeni urme:gluten Conditii de pastrare:La oc uscat si racoros. Tara de origine:Austria