MegaCLA 1000 mg GoldNutrition - 100 capsule

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

MegaCLA este aliatul tau in pierderea grasimii abdominale. Conṭine CLA Clarinol™ – un ingredient patentat exclusiv, care are o concentraṭie ridicata (80%) de izomeri biologic activi, intr-o combinaṭie de 50:50, ceea ce face din CLA Clarinol™ unul dintre cei mai eficienṭi la nivelul reducerii grasimii corporale.Ce trebuie sa stiiAliat in reducerea grasimii Cand se vorbeste despre slabire, unul din suplimentele cele mai cunoscute si folosite este CLA, sau acidul linoleic conjugat. Este un acid gras esenṭial care ajuta la reducerea celulelor de grasime reducand valorile de masa grasa si castigand masa musculara, evitand flascitatea si efectul de yoyo-yoyo tipic pierderii de greutate asociata cu pierderea de lichide.MegaCLA conṭine CLA Clarinol™
– un ingredient patentat exclusiv, care o concentraṭie ridicata (80%) de izomeri biologic activi (t-10, c-12 e c-9, t-11), intr-o combinaṭie de 50:50, ceea ce face din CLA Clarinol™ unul din cei mai eficienṭi la nivelul reducerii grasimii corporale.Ingrediente: CLA Clarinol™ A-80 (75% izomeri activi c9,t11 + t10,c12) (71%), capsula (gelatina, glicerol, apa purificata).Mod de administrareA se administra doua capsule la pranz si doua la cina. A nu se depasi doza zilnica recomandata.AvertizariNerecomandat:In timpul sarcinii si alaptarii;In caz de hipersensibilitate sau alergie la unul din compusi sau la alte plante precum sofranul, crizantemele si margaretele.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.