Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Ceestemiereacruda? Datorita proprietatilor sale curative, mierea cruda a fost folosita inca din timpuri stravechi atat ca un produs alimentar cat si ca un medicament. Insa, pentru a nu-si pierde calitatile sale exceptionale, mierea trebuie sa fie consumata in forma ei pura, neprelucrata. Mierea cruda sau mierea vie este mierea nepasteurizata, aflata in starea ei naturala asa cum a fost extrasa din stup, fara a fi incalzita, continand particule de polen si ceara. O alta caracteristica a mierii crude este ca, dupa un timp, aceasta incepe sa cristalizeze, lucru rar intalnit la mierea de pe rafturile supermarketurilor. Mierea cruda contine enzime, vitamine, antioxidanti puternici si alte substante nutritive naturale. Pentru a-si pastra toate proprietatile benefice, mierea nu trebuie incalzita la o temperatura peste cea normala a stupului, de aproximativ 35 – 40 grade Celsius. Mierea cruda este considerata un aliment foarte valoros, fiind indicata in alimentatia batranilor, copiilor, femeilor gravide sau care alapteaza, sportivilor, avand efectul de a creste rezistenta la efort fizic si intelectual si de a energiza organismul in cazuri de surmenaj, oboseala, astenie. Beneficiile mierii crude de salcam eco Apiland: Excelent tonic pentru copii, gravide, convalescenti Calmeaza tusea, avand proprietati antiseptice Combate oboseala Inlatura astenia si nevrozele Diminueaza aciditatea gastrica Ajuta la tratarea ulcerului gastroduodenal Dintre toate tipurile de miere, mierea cruda de salcam este cea mai bogata in fructoza, motiv pentru care cristalizeaza greu. Una din calitatile deosebite ale acesteia este de calmare a tusei, avand proprietati antiseptice. Mierea cruda de salcam reprezinta un excelent tonic pentru copii, batrani, gravide sau persoane aflate in perioada de recuperare dupa o boala sau operatie. De asemenea, aceasta calmeaza sistemul nervos, combate oboseala, astenia sau nevrozele. Mierea cruda de salcam ajuta la diminuarea aciditatii gastrice si la tratarea ulcerului, calmand durerile de stomac. Mierea cruda de salcam este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si intarind sistemul imunitar. Aceasta contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, fitohormoni, compusi aromatici, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului, in total peste 400 de substante. Mierea cruda de salcam este preferata in special de copii pentru ca are un gust dulce si nu are o aroma atat de puternica ca alte sortimente. In plus, dintre toate tipurile de miere, mierea de salcam are aciditatea cea mai scazuta. Mierea cruda de salcam este un substitut perfect al zaharului, fiind bogata in substante nutritive si antioxidanti. Pentru ca nu modifica gustul si aroma bauturilor, mierea cruda de salcam este un foarte bun indulcitor. COMPOZIȚIE: miere de salcam, 100% naturala Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Țara de provenienta: Romania De retinut! O miere prelucrata termic se gaseste intotdeauna in stare lichida. In mod natural, mierea cruda de calitate superioara cristalizeaza dupa un interval de timp mai lung sau mai scurt, in functie de originea florala, altfel spus de raportul fructoza/glucoza. Mierea cruda de salcam eco ApiLand esteatestata de catre Bio – Romania, avand statutul de produs ecologic si produs natural. **Informatiile sunt prezentate cu cele mai bune intentii, sunt publicate cu scop informativ si nu pot substitui sfaturile sau prescriptiile medicului sau ale oricarui personal medical calificat.