Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g | SONNENTOR

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

Miere de Manuka TA25+ Ecologica/Bio 250g | SONNENTOR Miere provenita din nectarul florilor arbustului Manuka (lat. Leptospermum scoparium), care creste in regiunile muntoase din Noua Zeelanda. Mierea obtinuta din aceste flori are proprietati antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice foarte ridicate, cu puteri de vindecare extrem de eficiente, conform cercetarilor recunoscute. MIEREA MANUKA- ce este? Manuka este un arbust sempervirescent din Noua Zeelanda. Este o planta foarte rezistenta care poate fi gasita in zonele litorale cat si in zone alpine. Culoarea petalelor sale poate fi de la alb la roz si rosu inchis. Bastinasii Noii Zeelande, poporul Maori, ii atribuie caracteristici vindecatoare plantei Manuka. Cercetarea caracteristicilor antibacteriene ale Mierii Manuka a inceput cu in jur de 20 de ani in urma, mai ales prin intermediul lui Dr. Peter Molan si Universitatea din Waikato. Cererea pentru mierea Manuka si produsele cu continut de Manuka, cum ar fi uleiul de Manuka, a crescut semnificativ in acest timp. In prezent NU exista standarde obligatorii in Noua Zeelanda pentru masurarea si enumerarea caracteristicilor antibacteriene. TA- ACTIVITATE TOTALA Caracteristicile antibacteriene se atribuie peroxidului de hidrogen, H2O2. Albinele strang nectar si polen de pe Manuka si le aduc inapoi in stupi. Perhidrolul se creeaza printr-o reactie naturala intre valoarea pH redusa, continutul redus de umiditate si diferite enzime. *Ref.: pH wert [valoare pH] 4.61- TEST T30064 Activitatea Totala se masoara prin žmetoda difuzimetrica cu godeuri in agar, unde o solutie de fenol cu caracteristici antibacteriene asemanatoare se compara cu rezultatele obtinute pe urma mierii, apoi enumerata in grade de 5, ex. TA 10+, 15+, 20+. In acest test, standardizat in laboratoare independente care sunt certificate pe baza standardelor din NZ, AU si internationale, mierea de Manuka se plaseaza pe un disc din sticla care contine bacteria Staphylococcus aureus. Dupa mai multe 18 ore, se masoara cat de mult s-a incetinit raspandirea acestei bacterii, iar de aici se obtine valoarea TA. Acest proces chimic se gaseste si in alte mieri, cum ar fi mierea de eucalipt si mierea de portocala, insa cu o valoare mai redusa. Unele mieri au valori mai mari, ex. mierea de mana si mierea de rapita. Doar rapoartele mierii Manuka afiseaza valori extrem de mari de 25%, TA 25+ si peste. Insa exista si mieri Manuka care au un TA de doar 10+ si TA nedetectabil de <8,2. Ingrediente 100% miere Manuka cu factor TA 25+ certificata BIO Mod de administrare Recomandarea din traditiile si observatiile asupra acestui produs œminune sunt de 3-4 lingurite pe zi la adulti si 2-3 lingurite pe zi pentru copii. Dar nu exista limitare la acest nivel. Indicat este sa fie prima lingurita dimineata pe stomacul gol si minim 15-20 minute sa nu se consume lichid sau mancare dupa aceea. Toate datele necesare si cerute prin legislatia si reglementarea UE pentru alimente se regaseste pe eticheta produsului, pe borcanul de Miere de Manuka. Tara de origine: Noua Zeelenda E bine sa stiti… (principii, valori etice si de conduita, reglementari si legi, fapte si teorii, ADEVAR si REALITATE) … despre MIEREA MANUKA !!! – Miere Manuka, TA 25+ de la SONNENTOR: Apicultura etica si cresterea buna a albinelor; control asupra propriilor caracteristici, reimpadurire si proiecte de plantare ca parte a initiativei noastre de compensare a amprentei de carbon Co2. Uleiul de cimbru organic SONNENTOR tine varroa departe de stupi! Singura stupina certificata organica intr-o arie de 45 000 de hectare! Matcile se pot deplasa liber si pot zbura din stup dupa voia lor. Nu inchidem matcile, si nici nu le taiem aripile. Amenajarea stupilor conform principiilor biodinamice si DEMETER.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.