Miere poliflora cruda BIO Apiland - 500 g

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Ce este mierea cruda? Termenul de „miere cruda” sau „miere vie” este utilizat atunci cand vorbim despre mierea extrasa la rece si aflata in starea ei naturala, fara a fi incalzita. Mierea cruda ApiLand este o miere naturala, pura, neprocesata termic, pastrandu-si astfel intacte si vii enzimele si vitaminele care-i confera calitatile nutritive si beneficiile. Mierea cruda este o sursa de sanatate pentru organism, proprietatile sale curative si cosmetice fiind apreciate si recunoscute de specialisti. Nici un aliment nu este perfect, insa mierea cruda se apropie mult de acest atribut datorita continutului bogat de substante nutritive si antioxidanti. Insa, pentru a nu-si pierde din beneficii, mierea trebuie consumata in forma ei pura, fara a fi procesata termic sau chimic. Daca este incalzita la temperaturi mai mari de 40 grade Celsius, mierea isi pierde o mare parte din proprietatile terapeutice. Procesul de cristalizare este natural, fiind o dovada certa a faptului ca mierea nu a fost prelucrata termic. Daca o preferi in stare lichida, o poti topi in baie de apa incalzita pana la maximum 40 de grade Celsius. Mierea cruda este considerata un aliment foarte valoros, fiind indicata in alimentatia batranilor, copiilor, femeilor gravide sau care alapteaza, sportivilor, avand efectul de a creste rezistenta la efort fizic si intelectual si de a energiza organismul in cazuri de surmenaj, oboseala, astenie. Mierea cruda are diferite arome si variate culori in functie de florile din care provine, insa indiferent de originea florala, mierea cruda are puternice efecte energizante, antiinflamatorii si antimicrobiene. In plus, fiecare sortiment in parte are calitatile sale specifice. Beneficiile mierii crude poliflore: Desi exista in randul consumatorilor o falsa impresie ca mierea cruda poliflora este de o calitate inferioara comparativ cu alte sortimente de miere, acest lucru nu este adevarat. In realitate, medicii apiterapeuti si specialistii o recomanda ca fiind o miere „completa”, datorita faptului ca aceasta este obtinuta din nectarul mai multor specii de plante, imbinand puterea terapeutica a acestora. Tocmai de aceea, mierea cruda poliflora este mai bogata in vitamine si saruri minerale decat mierea monoflora. Mierea cruda poliflora contine vitamine (B1, B2, B3, B5, B6, vitamina C, vitamina K etc), minerale (Fe, Ca, Mg, Bor
– ajuta la sintetizarea vitaminei C), enzime, acizi organici si hormoni, glucoza si fructoza. Mierea cruda poliflora are un gust aromat si foarte dulce care poate sa difere in functie de florile din care provine. Culoarea poate sa varieze de la galben deschis pana la oranj sau maro cu reflexe rubinii de chihlimbar. Mierea cruda poliflora este recomandata in special copiilor si varstnicilor, avand o multime de efecte benefice sanatatii. Mierea cruda poliflora are proprietati antiseptice, antibacteriane si antiinflamatorii, intarind totodata sistemul imunitar. Mierea cruda poliflora este eficienta in ameliorarea si tratarea diferitelor afectiuni: Stimuleaza pofta de mancare – mai ales la copii, datorita continutului ridicat de vitamine si minerale Echilibreaza procesul de digestie – previne indigestia sau constipatia. In plus, are o actiune diuretica, stimuland eliminarea toxinelor din organism Actioneaza benefic asupra ficatului si a inimii – imbunatateste circulatia sanguina si mentine ficatul bine hranit, asigurand o rezerva optima de glicogen necesara organismului Stimuleaza cresterea productiei de globule rosii din sange si implicit creste nivelul de hemoglobina datorita continutului mare de fier Combate oboseala fizica si psihica Previne demineralizarea oaselor si stimuleaza cresterea acestora datorita nivelului crescut de calciu Stimuleaza vinderea ranilor, arsurilor si cicatricelor – se aplica miere cruda pe bandajele folosite COMPOZITIE: miere 100% naturala Tara de provenienta: Romania De retinut! O miere prelucrata termic se gaseste intotdeauna in stare lichida. In mod natural, mierea cruda de calitate superioara cristalizeaza dupa un interval de timp mai lung sau mai scurt, in functie de originea florala, altfel spus de raportul fructoza/glucoza. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.