Mix pentru paine de seminte Grain Loaf 250 g, fara gluten | Semix

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

Mix pentru paine din cereale cu linte germinata. FARA GLUTEN. FARA DROJDIE. FARA FAINA. FARA ADITIVI. Textura moale. 250 grame.Pachet pentru o portie. Imaginea de pe pachet este prezentata ca sugestie de servire. Pentru prepararea painii de cereale avem nevoie de:Mix pentru paine din cereale 250 g, Sare 6 g, Miere 20 g, Ulei 20 ml , Apa 230 ml Metoda de preparare:Dizolvati 20 g de miere in 230 ml de apa, intr-un bol mare (apa nu trebuie sa depaseasca 30°C). Dupa ce mierea este complet dizolvata, adaugati 20 ml de ulei. Adaugati mix-ul pentru painea din cereale impreuna cu cele 50 g de seminte de floarea soarelui si sarea. Amestecati bine. Turnati aluatul in tava pregatita (ideala de 20 cm lungime). Lasati-o sa stea la temperatura camerei timp de 45 de minute. Coaceti in cuptorul preincalzit primele patru minute la 250°C. Apoi reduceti temperatura la 180°C si coaceti inca 60 de minute. Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten, seminte de floarea-soarelui, linte incoltita (16%), mei expandat, seminte de in, fibre vegetale, seminte de dovleac, legume uscate (praf de rosii, ceapa, usturoi, boia de ardei iute), sare, aroma condimente (ardei dulce, cimbru, maghiran, busuioc , oregano), extracte de condimente. Valori nutritionale medii pentru 100 g de produs: Valoare energetica: 1945 kJ/458 kcal Grasimi: 20 g- din care acizi grasi saturati: 2,1 gglucide: 48 g- din care zaharuri: 2,2 gFibre: 12 gProteine: 17 gSare: 0,6 g

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.