Ovule (moistcream cremolum) Vagisan - 16 ovule

Informații suplimentare

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Vagisan MoistCream Cremolum Ovule cu topire lenta i nlocuiesc aplicatorulCremolum arata ca un ovul vaginal, dar este unic in felul sau. Acesta se topeste la caldura din vagin si formeaza o crema care hidrateaza mucoasa vaginala si prezinta un efect calmant de durata
– un beneficiu major pentru femeile care nu doresc sa utilizeze un aplicator cand folosesc o crema vaginala.Aplicarea unui produs tampon de acest fel cu lactat de calciu si acid lactic duce la formarea in vagin a unei pelicule cu consistenta cremoasa avand un pH (indice de aciditate) de aprox. 4,5 – astfel Vagisan MoistCream Cremolum Ovule contribuie la mentinerea unui mediu vaginal sanatos.Nota: daca problemele persista, este obligatoriu sa vizitati medicul.Mod utilizare:Vagisan MoistCeam Cremolum Ovule este recomandat femeilor care considera utilizarea unui aplicator neplacuta.Pentru utilizarea intravaginala, introduceti ovulul in vagin, de preferat, seara, inainte de a merge la culcare. Puteti utiliza produsul o data pe zi sau mai rar (de ex., de 2-3 ori pe saptamana). Frecventa utilizarii depinde de nivelul de disconfort al fiecarei femei. Pe perioada aplicarii se recomanda folosirea unui absorbant zilnic.Poate fi utilizat si in timpul sarcinii si alaptarii.Ingrediente:Calcium Lactate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glyerides, Lactic Acid, PEG-20 Glyceryl Stearate, Sodium CarbomerOvulul nu contine hormoni, parfum si nici conservanti.Vagisan MoistCream Cremolum Ovule este un dispozitiv medical. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.