Pachet 2 x Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1, 2 si 3 Active Life cu 5000mg cu 6 Ingrediente Active, 500 ml | Swedish Nutra

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Formula Speciala pentru Articulatii, Piele, Par, Unghii, Sistem Osos, Muschi si Recuperare dupa efort. Special creat pentru persoane cu un Stil de Viata Activ. Contine Peptide de Colagen Hidrolizat de Tip 1, 2 si 3, cu 5.000 mg per sevire. Contine Toate 3 Tipurile de Colagen. Produs de Calitate Premium Fabricat in Suedia ambalat in sticle de 500 ml . O sticla ajunge pentru 33 de zile de tratament. Culoarea si Aroma de Fructe de Padure sunt 100% Naturale. — Recomandat pentru Articulatii, Piele, Par, Unghii, Sistem Osos, Muschi, Recuperare dupa efort, Energie dar si pentru Sportivi si Persoane Active — Asigura Necesarul Zilnic de Colagen de care Organismul are Nevoie (Recomandat in special dupa varsta de 30 de ani) — Ajuta la Mentinerea Elasticitatii Pielii si Stimuleaza Sanatatea Tendoanelor, Datorita Colagenului de Tip 1 si 3 Prezent in Compozitie — Ajuta la Reducerea Semnificativa a inflamatiilor, prin aportul Colagenului de Tip 2 Utilizare— Agitati bine inainte de consumare. — Se consuma 15 ml pe zi de preferat seara, inainte de culcare. Se poate dilua intr-un pahar cu apa sau suc, in functie de preferinte.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.