Parfumant almond Mayam - 10 ml

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Cu note de flori albe, migdalate si fin fructate, parfumantul confera compozitiilor cosmetice un miros de delicatete, gingasie, romantism si puritate.METODA DE OBTINERE: un melanj de substante naturale aromatice obtinut din uleiuri esentiale, fractiuni izolate din uleiuri esentiale (compusi obtinuti prin distilare fractionata) si substante aromatice extrase din materii prime vegetale prin procese de fermentare, macerare sau hidroliza.Produs in Franta, este un parfumant fin de inalta calitate, destinat in special pentru preparatele cosmetice. Parfumantele marca MAYAM sunt in conformitate cu cele mai recente modificari ale Directivei Europene privind produsele cosmetice si cu codurile IFRA.Compozitie: un amestec concentrat de substante aromatice, complet natural, de origine vegetala, fara ingrediente de sinteza sau conservantiRECOMANDĂRIeste potrivit atat pentru parfumarea cosmeticelor cat si pentru crearea de parfumurieste o alegere buna pentru crema sau lapte de corp, crema de fata si diverse cosmetice pentru ingrijirea tenuluieste o alegere buna pentru un parfum feminin solid sau lichid, deodoranteEste un parfumant bogat, ce se poate utiliza ca unica esenta de parfumare in preparatele cosmetice si de parfumerie, in acelasi timp se poate combina cu alte substante parfumante, uleiuri esentiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note.Proprietati organoleptice: lichid clar, usor galbuiSolubil in alcohol, dispersabil in uleiuri, emulsiiIngrediente (INCI): parfumUtilizare in cosmeticaparfumarea cremelor si lotiunilor preparate prin emulsificareparfumarea balsamurilor, uleiurilor, a preparatelor anhidreparfumant pentru produse de ingrijirea paruluiparfumarea produselor de igienasampoane, geluri de dusIn compozitiile cosmetice parfumantul se adauga de regula la final, la rece.DOZAJ indicativ:0,2 – 1% in creme, emulsii, diverse compozitii cosmetice pentru ten1 – 3% in creme, balsamuri, uleiuri, unturi, lotiuni, lapte de corp0,5 – 2% in produse capilare0,2 – 1% in cleansere, tonere0,2 – 0,5% in sampoane lichide si geluri de dus; un dozaj mai mare poate lichefia compozitia si poate fi nevoie de un agent de ingrosare sau de folosirea unui solubilizant2 – 4% in sapunuri1 – 3% in deodoranteUtilizare in parfumerieparfumuri pe baza de alcoolparfumuri in baza de uleiparfumuri solidecreme parfumante pentru corp, pana la 4%Nu este adecvat pentru uz aromaterapeutic.DOZAJ indicativ:pana la 20% pentru parfumuri lichide (in alcool sau ulei)pana la 30% in parfumuri solide sau concreteMod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directaDate de siguranta, precautii in utilizare:ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicarea se evita contactul cu ochii, a nu se ingeraa nu se utiliza pur pe pielea nu se lasa la indemana copiiloruz cosmetic Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.