Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Descriere Cereale ideale pentru un mic dejun sanatos, hranitor si cu un gust delicios, care ii va incanta pe micii nostri curiosi. Mic dejun ecologic, fara gluten, fara organisme modificate genetic, fara conservanti sau coloranti, fara ulei de palmier si neiradiat. Cerealele noastre au continut redus de zahar din trestie per portie de produs, fiind adecvate pentru copii, conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii referitor la consumul de zahar. Potrivit pentru dieta vegetariana. Toate ingredientele sunt din afara Chinei si produsul este fabricat in UE. Proprietati Ingredientele principale din Pernutele Bio crocante cu crema de ciocolata si alune sunt crema de ciocolata si alune de padure, faina de ovaz, faina de orez si faina de porumb ecologice. Cacaua stimuleaza sistemul nervos, ajuta la buna functionare a creierului si la cresterea concentrarii, stimuleaza eliberarea endorfinei si a serotoninei (hormonii fericirii), cu potentiale efecte antidepresive. Este bogata in antioxidanti si minerale, in special fier, magneziu si sulf. Alunele de padure sunt o sursa de substante active importante, precum calciu, magneziu, fosfor, potasiu si fier, cat si vitamine. Contin elemente care imbunatatesc functia cerebrala si pe cea cognitiva. Faina de ovaz folosita este integrala si poate fi consumata in siguranta daca suferi de alergie sau intoleranta la gluten, se digera mai usor si are in compozitie fibre, proteine, vitamine, minerale si antioxidanti cu rol important in organism. Scade in mod natural nivelul zaharului din sange si al colesterolului. Faina de porumb nu contine gluten, fiind astfel o alternativa ideala pentru copilasii cu intoleranta la gluten sau persoanele ce sufera de boala celiaca. In plus, are un continut scazut de colesterol, grasimi saturate si sodiu, avand in acelasi timp o cantitate echilibrata de fibre si fiind o sursa buna de fitonutrienti si antioxidanti numiti luteina si zeaxantina. Nici faina de orez nu contine gluten si, la fel ca faina de porumb, este bogata in antioxidanti. In plus, contine colina, o vitamina care contribuie la transportul colesterolului si a trigliceridelor din ficat spre alte zone din organism, ajutand astfel la mentinerea sanatatii ficatului. Fibrele din cerealele integrale sunt benefice deoarece hranesc bacteriile ,,bune proprii din intestine, ameliorand tulburarile digestive si stimuland anticorpii, sustinand astfel sistemul imunitar. Potrivit pentru dieta vegetariana. Continut O cutie contine 250g Pernute Bio crocante cu crema de ciocolata si alune, produs ecologic. Lista completa de ingrediente: crema de ciocolata* si alune de padure 35% (zahar din trestie*, ulei vegetal de floarea-soarelui*, alune de padure*, lapte praf degresat*, pudra de cacao* cu continut redus de grasimi, unt de cacao*, lecitina din floarea-soarelui*, extract de vanilie*), faina de orez*, faina de ovaz*, faina de porumb*, zahar din trestie*, extract vegetal* (morcov*, dovleac*, ridiche*, mar*, coacaze negre*), sare de mare. *ingredient certificat ecologic. Valori nutritionale per portie (30g): energie kcal 135,9 / kJ 571,8, grasimi 4,68g, din care acizi grasi nesaturati 1,26g, carbohidrati 21,24g, din care zaharuri 7,5g, fibre 0,63g, proteine 1,92g, sare 0,24g. Alergeni: produsul contine lapte si alune de padure. Ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten. Ingredientele din cerealele Republica BIO provin de la fermieri ecologici din Europa, America Centrala si de Sud, Asia si Africa. Produs in Italia pentru Republica BIO. Utilizare Mod de preparare: Adauga 30g de cereale (6-7 linguri) la 250ml de lapte incalzit. Poti consuma cerealele Republica BIO si cu bauturi vegetale, poti sa le rontai ca atare pentru o gustare sau sa le folosesti ca surprize in clatite si decor pe torturi. Portia recomandata: O cutie contine aproximativ 8 portii de 30g. Pentru copiii intre 4 si 10 ani se recomanda 1* portie pe zi, iar cei peste 11 ani pot consuma 2* portii pe zi.*Conform recomandarilor Organizatiei Mondiale a Sanatatii referitor la consumul de zahar.