Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Ingrediente: samanta schinduf (Trigonella foenum-graecum).*provin din agricultura ecologica certificata Descriere: Semintele de schinduf au gust intens condimentat, prin urmare, apartine celor mai populare soiuri de seminte. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta – si recoltate proaspat si regional din pervazul local! UtilizareIdeal ca topping pentru salate, smoothie-uri, rulouri de vara si mancaruri Nota de pregatireClatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 1 lingura de seminte pentru fiecare samanta sau pahar. Se inmoaie timp de patru ore. Apa de doua ori pe zi si recolteaza dupa 6-8 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C. Alergeni urme: mustar, gluten