Spray igienizant pentru suprafete Easycare - 400 ml

Informații suplimentare

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Spray igienizant si dezinfectant EASYCARE specializat in curatarea si dezinfectarea suprafetelor din sectorul alimentar, farmaceutic sau medical.Spray igienizant si dezinfectant EASYCARE specializat pentru eliminarea murdariei organice in operatiuni normale de curatare si pentru verificarea valorilor incarcarii bacteriene pe suprafete si echipamente din sectorul alimentar, farmaceutic, de laborator sau medical. Formula speciala a acestui spray igienizant si dezinfectant, caracterizata prin utilizarea etanolului anhidru 95C, precum si a altor ingrediente active, confera produsului o activitate bacteriostatica ridicata, fiind extrem de eficient in dezinfectare. Produsul este util in implementarea procedurilor de igienizare HACCP si in toate operatiunile de curatare si igienizare profesionale, a fiecarei suprafete din industria alimentara, farmaceutica, medicala, in comunitati, HORECA, case de ingrijire, aziluri, clinici si spitale, ambulante, cabinete veterinare, cantine, sali de sport, fitness sau dans, vestiare, vehicule, campinguri sau transport public. Poate fi utilizat pe toate suprafetele lavabile si nu lasa urme. Valabilitate 5 ani de la data productiei. Produsul este conform cu regulamentul UE 830/2015. Compozitie: etanol (50%), alcool izopropilic (30%), butan (5%), propan (5%), hidroxid de amoniu sol. 10-24% (1%).UTILIZARI IDENTIFICATEINDUSTRIALEPROFESIONALECONSUM (CIVILE)PRODUS PENTRU CONSUM GENERAL

-DAINTRETINERE PROFESIONALADADA
-Utilizari identificate pentru spray igienizant si dezinfectant:ATENTIONARI!H222 Aerosol extrem de inflamabil. H229 Container sub presiune: poate exploda daca este incalzit. H319 Poate provoca iritatii grave ale ochilor. H336 Poate provoca somnolenta sau ameteli. EUH210 Fisa cu datele tehnice si de siguranta este disponibila la cerere. P101 In cazul in care un doctor este consultat, pastrati produsul sau eticheta acestuia. P102 Nu pastrati la indemana copiilor. P210 A se feri produsul departe caldura, suprafete fierbinti, scantei, flacari deshise sau alte surse de aprindere. Nu fumati cand utilizati produsul sau dupa utilizarea acestuia. P211 Nu pulverizati pe flacari deshise sau pe alta sursa de foc. P251 Nu perforati sau ardeti recipientul, chiar si dupa utilizare. P261 Evitati inspiratia prafului/fumului/gazului/vaporilor/spray-ului generate de acest produs. P280 Va recomandam utilizarea manusilor de protectie si protejati ochii si fata in momentul utilizarii. P312 Contactati un centru de otraviri sau un doctor daca nu va simtiti bine. P405 A se depozita la loc asigurat/incuiat. P410+412 A se depozita departe de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi de peste 50°C / 122°F. P501 Eliminati continutul / recipientul in conformitate cu legile tarii de utilizare. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.