Ulei Esential de Lavanda, 10ml | MAYAM

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Categorie:

Subcategorie:

Ulei Esential de Lavanda 10ml | MAYAM Produs in Romania, este un ulei esential foarte apreciat in aromaterapie si cosmetica, este utilizat pentru atenuarea problemelor cutanate si regenerarea pielii, pentru favorizarea somnului si calmarea sistemului nervos dar si pentru parfumul sau unic. Din maruntele flori mov-albastrui care ne incanta prin parfumul lor se extrage uleiul esential poate cel mai raspandit si utilizat in intreaga lume. Calitatile sale aromatice au fost descoperite cu mult timp in urma, si sunt si azi valorificate in domeniul terapeutic, cosmetic si in parfumerie. Uleiul esential de lavanda veritabila este un produs de exceptie, superior calitativ uleiurilor extrase din alte soiuri sau hibrizi de lavanda si are un continut ridicat de principii active pe care le putem valorifica in felurite moduri. Sinonime: lavanda fina, lavanda oficinala, lavandula vera, lavanda veritabila Metoda de obtinere: prin distilare cu vapori de apa a varfurilor inflorite Calitate: ulei esential 100% pur si natural Proprietati organoleptice: lichid clar usor galbui, vascozitate redusa Descriere olfactiva: miros caracteristic floral, aromatic, erbaceu, proaspat Ingrediente (INCI): lavandula angustifolia oil Proprietatile uleiului de lavanda regenerator celular si reparator cutanat cicatrizant, ajuta la refacerea pielii ranite, afectate de eczeme, urticarii, psoriazis, acnee calmant cutanat, linisteste pielea ranita, inrosita, arsa de soare sau intepata de insecte antiseptic antispasmodic, decontractant muscular, antalgic sedativ si linistitor, armonizant echilibrant al sistemului nervos Recomandari, aplicatii regerenarea pielii afectate de alergii si infectii atenuarea cicatricilor in urma lezarii pileii calmarea pielii in caz de prurit, inflamatii, urticarie, dupa epilare si barbierit regenerarea pielii dupa arsuri usoare, arsuri solare, intepaturi de insecte alinarea tensiunii, depresiei, in stari de panica, isterie sau epuizare nervoasa anxietate, iritabilitate, insomnie, palpitatii dureri cervicale, umeri intepeniti, dureri de cap, migrene spasme, crampe, dureri musculare si reumatice, diferite dureri asociate cu sportul parfumarea cosmeticelor, crearea de parfumuri si produse de toaletare, in sapunuri, pentru parfumarea ambientului Cum se foloseste uleiul de lavanda este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice, parfumuri si compozitii pentru aromaterapie ca ingredient in peparate cosmetice, uleiul esential de lavanda se poate folosi in general in procent de 0,5-2% poate fi inclus ca ingredient intr-o serie de compozitii: creme anhidre, creme emulsificate, lotiuni si lapte de corp, unt de corp, balsamuri, masti, frectii si creme capilare, sampoane, sapunuri poate fi combinat simplu cu un ulei vegetal, folosindu-se sub forma de masaj pentru dureri musculare, crampe si zone tensionate, se va efectua masaj local cu un balsam sau ulei vegetal in care este inclus uleiul de lavanda pentru tulburari ale sistemului nervos, se va efectua masaj pe plexul solar sau pe spate si coloana vertebrala; uleiul sau crema de masaj se poate aplica si pe incheieturi in apa de baie: 10-15 picaturi solubilizate in prealabil sau diluate in lapte cateva picaturi peste o portie de sare de baie dispersata in cada prin vaporizare sau difuzare aeriana pentru aromaterapie si parfumarea incaperilor poate fi folosit la prepararea de saculeti cu plante aromatice uscate, potpourri natural, perne medicinale Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa. Date de siguranta, precautii in utilizare: ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare detalii despre utilizarea in siguranta a uleiurilor esentiale a se evita contactul cu ochii contraindicat in trimestrul I de sarcina a nu se lasa la indemana copiilor uz extern; uzul intern se recomanda sub indrumarea unui medic sau aromaterapeut Avertisment: indicatiile, proprietatile si modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibila in carti, publicatii stiintifice, website-uri de referinta in fitoterapie si aromaterapie, in jurnale de cosmetica si chimie cosmetica, si pe documentatia primita de la producator sau furnizor. Cu toate acestea, informatiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie in niciun fel informatii medicale si nu pot angaja responsabilitatea noastra. Pentru orice utilizare in scop medical, trebuie consultat un medic. Producator: Mayam 10ml

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.