Ulei esential pur de palmarosa Sabio Cosmetics - 10 ml

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Uleiul esential de palmarosa se obtine prin distilarea cu aburi a tulpinilor si frunzelor plantei de palmarosa. Este apreciat ca si antiseptic, bactericid, hidratant, stimulant (circulator) si tonic. Totodata, este folosit intensiv ca si aromatizant in multe compozitii cosmetice si parfumuri.Palmarosa este eficient in tratarea zonelor cu cicatrici acneice si cu multiple riduri datorate expunerii indelungate la soare. Promoveaza o hidratare exceptionala a epidermei, are capacitatea de a stimula refacerea celulelor epiteliale si de a regla secretia de sebum. Date importante, pentru folosirea in siguranta a produsului :uleiul esential este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, ci numai diluat intr-un ulei sau unt vegetal sau ca ingredient in diferite preparate cosmetice sau aromoterapeutice .efectuati un test prealabil utilizarii produsului, in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare;a se evita utilizarea de catre persoanele hipertensive, de catre femeile insarcinate sau care alapteaza;dozajul uzual in preparatele cosmetice este de 0,5-2%.a se pastra bine inchis si a nu se lasa la indemana copiilor.a nu se inghiti. Daca se ingereaza din greseala, se clateste bine gura cu lapte si dupa aceea se bea un pahar mare cu lapte si se solicita imediat ajutor medical de specialitate.a nu se introduce in ochi sau membrane mucoase. Daca patrunde in ochi sau intr-o membrana mucoasa, se clateste bine locul cu o cantitate suficienta de lapte si se solicita ajutorul unui cadru medical de specialitate .daca dupa aplicarea pe piele a unui produs care contine ulei esential, apar iritatii/mancarimi/disconfort, se va aplica imediat un ulei vegetal in zona respectiva, pentru a dilua concentratia de ulei esential. Pastrare: intrucat uleiul esential nu contine acizi grasi, nu este susceptibil de oxidare (rancezire), precum uleiurile si unturile vegetale, insa masuri suplimentare trebuie luate pentru a-l proteja de efectele degenerative ale luminii, caldurii si aerului . Astfel, trebuie pastrat intr-un recipient de sticla de culoare inchisa, departe de orice sursa de caldura. Daca va fi pastrat in conditii corespunzatoare, uleiul esential isi va mentine calitatile timp indelungat. Valabilitate : 2 ani de la deschidere Ingrediente (INCI/RO): cymbopogon martinii. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat. Efectele produselor pot varia de la persoana la alta in functie de metabolism, stil de viata, varsta, stare de sanatate, etc. Va rugam sa cititi cu atentie eticheta produsului si instructiunile de utilizare inainte de a-l consuma sau folosi. Echipa DriedFruits lucreaza in permanenta pentru a oferi informatii corecte in descrierea produselor, insa exista situatii cand producatorii schimba fara preaviz ingredientele sau ambalajul produsului. Astfel, produsul primit poate contine informatii in plus sau schimbate fata de cele prezentate pe site. Depal SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale declaratii inexacte sau greseli de etichetare ale produselor achizitionate de la terti. Acest lucru nu afecteaza drepturile dvs legale.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.