Unt de murumuru virgin Oleya - 100 ml

Informații suplimentare

Brand:

Vandut de:

Subcategorie:

Categorie:

Untul de Murumuru va face minuni pentru pielea si parul tau. Obtinut din semintele de palmier din padurea Amazonului, este recunoscut ca „silicon vegetal” datorita capacitatii sale de a oferi o stralucire naturala. Un hidratant natural intens, se absoarbe rapid in piele, fiind recomandat pentru pielea deteriorata, uscata, cu eczeme si psoriazis. Incorporat in produsele pentru par, ajuta la refacerea parului deteriorat, incalcit, vopsit, uscat fara stralucire.Palmierul din care este obtinut Murumuru este intalnit in padurea Amazoniana. Untul este extras prin presare la rece din semintele plantei. Copacul are un trunchi gros, coroana bogata, fructe hranitoare comestibile si prefera sa creasca in zonele cu umiditate mare, des inundate. Este o planta cu importanta mare pentru economia locala, datorita utilizarii in multe domenii. Cand fructul s-a copt, acesta cade singur. Contine un miez galben comestibil.Untul de Murumuru este bogat in Acid Lauric, Acid Oleic, Acid miristic, Acid Linoleic, Vitamina A, Vitamina C, Acizi Grasi cu Omega 3, 6 , 9. Principalul acid gras din acest unt este Acidul Lauric ( aproximativ 47% ), acid regasit si in laptele matern.Untul de Murumuru este un tratament perfect pentru pielea uscata, deteriorata, deoarece patrunde rapid in straturile pielii, stimuland regenerarea colagenului si elastinei, repara daunele provocate de factori externi, expunere la soare si uscaciune.Denumire INCI: Astrocaryum Murumuru ButterTara de origine: Brazilia
– padurea AmazonianaMetoda de extractie: presare la receCalitate: 100% natural, fara tratamente chimice, nerafinate, fara coloranti sau arome chimice, Unt de Murumuru de calitate superioara.Compozitie: acid lauric, Acid Oleic, Acid miristic, Acid Linoleic, Vitamina A, Vitamina C, Acizi Grasi cu Omega 3, 6 , 9.Culoare: alb, galben deschisMiros: dulce de nuca.Solubilitate: solubil in uleiuri in preparare de emulsii. Nu este solubil in apaAbsorbtie: rapidaDepozitare: ferit de lumina si umiditate, loc uscat, temperatura de pana 24 de gradePrezentare: borcan de sticla cu capacProprietati terapeutice: hidratant, emolient, regenerant, reparator, calmant, antirid, , cicatrizant, antibacterian, antiinflamator, antialergenic, antibacterian Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Produse similare

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.