Brand: | |
---|---|
Vandut de: | |
Categorie: | |
Subcategorie: |
Descriere Zaharul de cocos Republica BIO este nerafinat, neprocesat chimic, nu contine aditivi, coloranti sau conservanti. Are origine 100% naturala, un indice glicemic scazut (IG:35) si este bogat in nutrienti. Zaharul de cocos Republica BIO are origine non-China. Vegan, neiradiat, fara Omg , fara lactoza, fara conservanti, fara grasimi trans, fara metale grele, indice glicemic scazut. Produs fara gluten, ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten. Produsul respecta standardele riguroase de Agricultura Ecologica ale Uniunii Europene si nu a fost iradiat. Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante. Proprietati Indicele glicemic scazut ajuta la mentinerea unui nivel redus al glicemiei in sange, ajutand functia pancreasului. Alimentele cu indice glicemic scazut sunt considerate benefice pentru sanatate. Zaharul de cocos reprezinta alternativa optima in locul zaharului rafinat si al indulcitorilor sintetici. Continut O punga contine 200g Zahar din Nectar de Cocos, produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019. Ingrediente: 100% zahar nerafinat din nectarul florilor de cocos* (Cocos Nucifera). *=agricultura ecologica. Valori nutritionale/100g: energie kcal /KJ 399/1669, proteine 2g, carbohidrati 94g din care zaharuri 70g, fibre 2g, grasimi 0g din care saturate 0g din care nesaturate (trans) 0g, sare 0mg . Produs in Spania pentru Republica BIO. Consum Foloseste zaharul de cocos pentru a indulci orice preparat sau bautura: cafeaua, ceaiurile, inghetata, sucurile naturale, smoothie, limonada, deserturile, cerealele de mic dejun etc. In deserturi inlocuieste cantitatea indicata de zahar obisnuit din reteta cu zahar de cocos. Pentru retetele cu unt topit, lapte, ulei, iaurt, sos de mere, topeste zaharul de cocos 5 minute in lichid pentru a obtine creme si aluaturi fine. Doza de servire: Nu exista contraindicatii cunoscute pentru folosirea zaharului de cocos. Orice produs pentru indulcit trebuie folosit cu moderatie. Zaharul de cocos contine in mod natural fructoza. Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa. Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.